Stoffen voor maatpakken voor studenten besturen en senaat, commissies, verenigingen, orkesten van studenten en studieverenigingen.

De Oost Bespoke Tailoring biedt een zeer ruime collectie van stoffen aan voor het laten maken van een bespoke maatpak voor zowel dames als heren. Zo kunt u altijd de juiste stof vinden in de zin van kleur, patroon, kwaliteit en soort. Om een variatie aan opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn werken we samen met vele weverijen. Zie onderstaand een overzicht. Uiteraard kunt u alle stoffen vrijblijvend komen bekijken in ons atelier te Amsterdam.


Dolce & Taylor Stoffen zijn de favoriet bij student bestuurders voor het laten maken van een modern pak, colbert en broek.

Kostuumstoffen collectie voor modern klassieke werkpakken die kreukvrij zijn en tegen een stootje kunnen. Simpelweg de beste allround stoffen voor een pak tijdens je studententijd maar ook daarna. In prachtige tinten en mooie weefsels zoals birdseye, visgraat, hopsack, pick and pick, sharkskin, plain weave en nog veel meer. 

Knitwear collectie voor luchtige jasjes, blazers en new formal pakken. Oftewel pakken die staan voor je eigen stijl voor besturen die wel netjes voor de dag maar niet te formeel willen verschijnen. Vaak worden hier ook vestjes van gemaakt die met een formeel pak gecombieerd worden. 

Wol, Linnen en Zijde mix stoffen voor lichtdragende pakken, jasjes en broeken die niet kunnen kreuken. Ook ideaal voor het laten maken van een vest om te dragen bij het pak en/of de katoenen broek / jeans. 


Stofleveranciers en weverijen

Overhemd & Shirt stoffen