Bespoke Pak M/V vanaf € 300 i.p.v. € 600 bij 5 personen.
Met andere woorden, 50% korting

*aanbod alleen geldig voor bestuurders van studie-, studentenverenigingen en daaraan gelieerde disputen & commissies.

The Bespoke Academy - An educated choice
De bedoeling van de Bespoke Academy  is om high potential young professionals op jonge leeftijd de meerwaarde te laten ervaren van een bespoke kleermaker. Daarom bieden wij speciaal voor deze ambitieuze bestuurders van studenten- en studieverenigingen de mogelijkheid om voordelig kennis te maken met De Oost Bespoke Tailoring via de Bespoke Academy.

Een 2-delig bespoke maatpak (M/V) niet vanaf € 600,- maar vanaf € 300,-
Een persoonlijk zakelijk kledingadvies, ontwerp, stoffen en materialen zijn inbegrepen.

Voorwaarden:
Om je dit speciale tarief te kunnen bieden stellen we de volgende voorwaarden om samen te werken:
1. Je groep bestaat uit minimaal 5 personen die dezelfde stof kiezen. Voorkeur is dat je bestuur op een afspraak langs komt. Dat zorgt voor een goede energie en inspiratie voor jullie en ons. Lukt het niet dan kan je ook in kleinere aantallen of langs komen. Als de stof maar ergens gekozen wordt.
2. Bij het verlenen van de opdracht dient 25% van de betaling te geschieden en 75% is te voldoen bij levering. Je kan betalen met PIN, Credit Card of via de bank. Opdrachten gaan in de maak na het ontvangen van de 1e betaling. 
3. De levertijd is 4/5 weken. Spoed leveringen zijn in overleg mogelijk.
4. Vanaf 10 personen kunnen wij je ook op locatie bezoeken. Je mag daarbij combineren en samenwerken met andere verenigingen, vrienden en/of familie.

Elk van de groepsleden heeft volledige vrijheid in keuze qua model, maten en afwerking. Zo zorg je dat je tijdens je bestuursjaar en de jaren daarna er representatief uitziet. 

Wens je een 2-knoops pak dan kan dat. Wenst je collega een 1-knoops pak dan is dat geen probleem. Een broek en/of rok dan is dat mogelijk. De voorzitter een klassieke Britse look en de dames een sportievere Italiaanse styling, geen probleem. Dezelfde kleur binnenvoering of allemaal anders, ook dat kan.


De Prijs

Een 2-delig bespoke maatpak (M/V) niet vanaf € 600,- maar vanaf € 300,-

Inc. persoonlijk stijl en kleuradvies, materialen, ontwerp, verstel- en vermaakwerk.
PS. verse koffie en thee. :)

 
Prijslijst bespoke academy.jpg