Bespoke bestuurspak M/V vanaf € 300 i.p.v. € 600 bij 5* personen.
Met andere woorden, 50% korting

*aanbod alleen geldig voor bestuurders van studie-, studentenverenigingen en daaraan gelieerde disputen & commissies.

Geacht bestuur,

Dit jaar is het jullie beurt om de eer van de vereniging hoog te houden.

Bedrijven bezoeken. Congressen organiseren. Vergaderen en handen schudden.
Het wordt een druk jaar in een steeds sneller veranderende wereld waarin reputaties gemaakt en gebroken worden zoals ook in studerend Nederland is gebleken. 

Een goed pak mag daarbij zeker niet ontbreken. Succes begint immers bij een succesvolle uitstraling. En hoe doe je dat beter dan met een speciaal voor jouw gemaakt bespoke maatpak dat staat voor jouw verhaal en de normen en waarden van je vereniging?

Nou ja, maatpak… Wij van De Oost noemen het liever Bespoke.
Bespoke betekent dat onze pakken geen confectiepakken zijn,
die vervolgens op maat worden gemaakt (made-to-measure).
Maar pakken die volledig naar jouw wensen en lichaam gesneden zijn. Het echte maatwerk dus.

En daar komt de Bespoke Academy om de hoek kijken. De tak van sport van het atelier De Oost Bespoke Tailoring om de young professional kennis te laten maken met het bespoke maatpak. En de service en kwaliteit waarvan normaal alleen high-end professionals genieten.

De Bespoke Academy aanbieding biedt jou en je collega’s de mogelijkheid om je binnen je budget op top niveau te laten kleden en hiermee je carrière een kickstart te geven.


Werkwijze

Werkwijze: Wat we met jou en je bestuur bespreken zodat De Oost een mooi pak voor je kan maken waardoor jij je goed voelt en dit uitstraalt. 

De bedoeling van de Bespoke Academy is om high potential young professionals op jonge leeftijd de meerwaarde te laten ervaren van een bespoke kleermaker.
 

Bespoke Tailoring

Wat is Bespoke Tailoring?
Vanuit een persoonlijk gesprek alle facetten – die onderdeel zijn van een kledingstuk – bewust bespreken en bepalen, zodat jij er uitziet en je voelt zoals jij dit prettig vindt. Omdat het maken, de maten, het model en de materialen puur op jou zijn afgestemd, heb je ook direct een kledingstuk dat behalve erg mooi is je ook helpt met het bevorderen van je prestaties tijdens je bestuursjaar en de carrière daarna. Je zorgt ervoor dat je kleding een meerwaarde is voor jezelf en anderen. Je voelt je goed en straal dit ook uit, dat is waar De Oost je bij kan helpen. Let's talk suits!


Prijzen

De Bespoke Academy - An educated choice
De bedoeling van de Bespoke Academy  is om high potential young professionals op jonge leeftijd de meerwaarde te laten ervaren van een bespoke kleermaker. Daarom bieden wij speciaal voor deze ambitieuze bestuurders van studenten- en studieverenigingen de mogelijkheid om voordelig kennis te maken met De Oost Bespoke Tailoring via de Bespoke Academy. Bezoek je ons met je bestuur dan ontvang je 50% korting op het laten maken van je (bestuurs) pak. Je kan ook losse jasjes, broeken en vestjes laten maken. Je word verder gewoon geholpen zoals elke individuele klant ongeacht variaties qua wensen in model.


Een 2-delig bespoke maatpak (M/V) niet vanaf € 600,- maar vanaf € 300,-

 
Prijslijst bespoke academy.jpg
 

Een persoonlijk zakelijk kledingadvies, ontwerp, stoffen, materialen, verstel- en vermaakwerkzaamheden zijn inbegrepen.


Modellen & Stijlen

Het leuke van bespoke tailoring is dat ook het model puur naar jouw wensen en vormen word ontworpen. Zo kan je bepaalde fysieke kenmerken camoufleren en accentueren en daarmee dus de stijl creëren die passend is bij je lichaamsvormen en smaak. Dit kan dan ook in elke stijl of nou van klassiek houd, modern of geïnspireerd bent door bepaalde thema's zoals de serie Suits. We kunnen dus een pak maken dat volledig individueel is maar met dezelfde stof, of een uniform dat gemaakt is naar jouw maten en lichaam en alles er tussen in. Uiteraard hebben wij de ervaring, kennis en kunde om je te begeleiden en de meest verstandige keuze te maken.  Onderstaand vind je ontwerpen en ideeën om je te inspireren. Je kan ook eigen visuals meenemen of een bestaand kledingstuk om je wensen helder te maken. Je word verder gewoon geholpen zoals elke individuele klant ongeacht variaties qua wensen in model. Wil jij een 2-delig pak met een vest in een andere stof en je collega een rok en broek dan is dat geen probleem. Wil jij een 3-knoops jasje en je collega haar favoriet jasje laten namaken dan is dat geen probleem. We maken ook losse vesten,gilets, broeken en jasjes. Tevens kan je ook je eigen stof aanleveren.


Voorwaarden

Als student / bestuurder heb je eenmalig 50% korting op het laten maken van je pak. Een 2-delig pak op maat begint dan vanaf €300.- en 3-delig vanaf € 400.-. Je kan ook alleen losse jasjes, broeken, vesten en/of hemden laten maken.

Om je dit speciale tarief te kunnen bieden stellen we de volgende voorwaarden om samen te werken:
1. Je groep bestaat uit minimaal 5 personen die dezelfde stof kiezen. Ben je met minder neem dan contact op om even af te stemmen.
2. We vragen 25% aanbetaling bij het verlenen van je opdracht. En de restbetaling van 75% bij het eerste pas moment. Je kan met PIN, Credit Card of Factuur betalen. Informeer even op voorhand bij de huidige penningmeester als je nog niet teken bevoegd bent qua evt. BTW en declaraties.
3. De levertijd is 4/5 weken. Spoed leveringen zijn in overleg mogelijk.
4. Vanaf 10 personen kunnen wij je ook op locatie bezoeken. Je mag daarbij combineren en samenwerken met andere verenigingen, vrienden en/of familie.

Elk van de groepsleden heeft volledige vrijheid in keuze qua model, maten en afwerking. Zo zorg je dat je tijdens je bestuursjaar en de jaren daarna er representatief uitziet. 

Wens je een 2-knoops pak dan kan dat. Wenst je collega een 1-knoops pak dan is dat geen probleem. Een broek en/of rok dan is dat mogelijk. De voorzitter een klassieke Britse look en de dames een sportievere Italiaanse styling, geen probleem. Dezelfde kleur binnenvoering of allemaal anders, ook dat kan. 

We maken ook losse vesten,gilets, broeken en jasjes. Tevens kan je ook je eigen stof aanleveren.


Contact

Afspraak maken - Vragen: 
Lijkt het je leuk om je bewust te laten kleden of heb je vragen neem dan contact met ons op.  T. 020-6815792

Name *
Name
Phone *
Phone