Klik voor meer Voorbeelden

Zoek je een minder formeel maatpak of jasje dan kan dat ook. Je mag ook je eigen ontwerp aanleveren of je favoriete jasje broek rok laten namaken. We helpen je uiteraad punt voor punt zodat het mooi en functioneel is en dat is zeer persoonlijk bij dames.

Klik voor meer Voorbeelden

Heb je een goed pak dan hoort de rest van je outfit hier natuurlijk op aan te sluiten. Een goede blouse of shirt die voor jou op maat gemaakt is kan dat niet achterblijven. Net als de pakken die we maken kan je dit in allerlei soorten stoffen, kleuren en ontwerpen laten maken. Zo zorg je dat je er op je best uitziet.

Klik hier voor stoffen

Stoffen bepalen in grote mate je uitstraling maar hebben ook grote invloed op de pasvorm, je draagplezier.en de duurzaamheid. We bieden dan ook vele soorten aan en helpen je met het maken van de juiste keuze binnen jouw budget.

Klik voor meer Voorbeelden

Veel dames kiezen toch vaak voor een wat klassieker model omdat je dat eenvoudig met andere kleding kan combineren en frequent aan kan. Je kan dan een kleine tweak toepassen in het model zoals de kraag en/of de stof om het toch meer jouw/jullie identiteit te laten zijn. Maatwerk zijn dus niet alleen maten, des te meer is het samenwerken om te achterhalen waardoor jij je prettig voelt. Vervolgens maken wij dit voor je.

Pakken, jasjes, broeken, rokken en allerhande maatkleding vervaardigen we ook voor dames. Uiteraard op de unieke maten en curves opgemeten en daarna gemaakt in het stof en model dat jij wenst. Zo creëer je een element van waarde in je (zakelijke) uiterlijke presentatie.

We kunnen letterlijk alles maken qua modellen, pasvorm  en stijlen voor uw pak, jasje en colbert. Hierbij een aantal voorbeelden van heren jasjes en colberts die we vaak maken op verzoek van klanten.  Klikt u op de tekeningen voor meer modellen en ontwerp ideeën. U kunt ook uw eigen ontwerp, beelden en/of bestaande kleding als input gebruiken.