Klik voor meer Voorbeelden

Zoek je een minder formeel maatpak of jasje dan kan dat ook. Je mag ook je eigen ontwerp aanleveren of je favoriete jasje broek rok laten namaken. We helpen je uiteraad punt voor punt zodat het mooi en functioneel is en dat is zeer persoonlijk bij dames.

We kunnen letterlijk alles maken qua modellen, pasvorm  en stijlen voor je pak, jasje en colbert. Hierbij een aantal voorbeelden van dames jasjes en colberts die we vaak maken op verzoek van klanten.  Klik op de tekeningen voor meer modellen en ontwerp ideeën. Je kunt ook je eigen ontwerp, beelden en/of bestaande kleding als input gebruiken. 

Klik voor meer Voorbeelden

Veel dames kiezen toch vaak voor een wat klassieker model omdat je dat eenvoudig met andere kleding kan combineren en frequent aan kan. Je kan dan een kleine tweak toepassen in het model zoals de kraag en/of de stof om het toch meer jouw/jullie identiteit te laten zijn. Maatwerk zijn dus niet alleen maten, des te meer is het samenwerken om te achterhalen waardoor jij je prettig voelt. Vervolgens maken wij dit voor je.